Gjeldende valutakurs: 1 BTC til NOK

قياسي

Skriv inn det beløpet du ønsker å veksle, og fyll ut hvilken valuta du vil veksle fra og til. Resultatet kommer over selve valutakalkulatoren. Denne Bitcoin og Norske kroner omformeren er oppdatert med valutakurser fra 29 august 2023. DN er en del av NHST Media Group AS, som bitcoin champion svindel nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker.

  • DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN.
  • Den Bitcoin er valutaen i ingen land.
  • Resultatet kommer over selve valutakalkulatoren.
  • Det NOK omregningsfaktor har 6 signifikante sifre.
  • Angi beløpet som skal konverteres i boksen til venstre for Bitcoin.

Angi beløpet som skal konverteres i boksen til venstre for Bitcoin. Bruk “Swap valutaer” for å gjøre Norske kroner valgt valuta. Klikk på Norske kroner eller Bitcoins å konvertere mellom at valuta og alle andre valutaer.

bitcoin price nok

Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern. Den Bitcoin er valutaen i ingen land. Norsk Krone er valutaen i Norge (NO, NOR, Dronning Maud Land), og Svalbard https://cryptodaily.no/bitcoin-champion-kryptohandelsbot-anmeldelse/ og Jan Mayen Islands (SJ, SJM). Norsk Krone er også kjent som Krones, og Krone. Valutakursen for den Bitcoin ble sist oppdatert den 29 august 2023 fra coinmarketcap.com.

Valutakursen for Norsk Krone ble sist oppdatert den 28 august 2023 fra Det internasjonale pengefondet. https://cryptodaily.no Det BTC omregningsfaktor har 15 signifikante sifre. Det NOK omregningsfaktor har 6 signifikante sifre.